Formule 1 seizoen 2020, Max Verstappen

Bijgewerkt: mrt 13
Nog even geduld... en dan, Formule 1


Bij ons in huis is het aftellen begonnen, de kalender laat zien hoeveel dagen het nog duurt voordat de Formule 1 weer gaat starten. Wat missen we de kwalificaties en de races, bizar gewoon!


Waarom kijken wij naar de Formule 1?


Nee, het is ons niet alleen om Max Verstappen te doen als we naar Formule 1 kijken. We zijn in eerste instantie wel gestart met kijken door hem. Voor de nieuwsgierigheid naar zijn drive, wie is deze jongen? Waarom doet hij dit? Hoe houdt hij het vol? Als Max uitvalt of met zekerheid niet op het podium kan komen blijven we gewoon kijken. Op het moment dat Bottas een Formule 1 wedstrijd wint dan kunnen wij daar ook van genieten. Mijn jongste zoon en ik hebben tot nu toe twee en een half seizoen van de Formule 1 mogen genieten. Of ik de antwoorden heb gekregen op mijn vragen. Ja en nee. Tijdens de interviews die Max Verstappen geeft vertelt hij best een hoop en het is zo interessant om naar te luisteren. Ik kom er nog op terug over wat ik denk te weten over deze bijzondere jongeman. Wat vind ik van Max Verstappen?


Nu komt het, wat denk ik van deze Max. Hij is uniek, bijzonder en dondersgoed in wat hij doet. Ik vind hem een heel serieus persoon met daarnaast geweldige droge humor.  Zeker in het begin toen ik hem grapje zag maken voor de tv wist ik niet of het wel een grapje was of niet. Ondertussen kan ik zijn humor erg waarderen. Hij heeft iets wat veel jongvolwassen missen in het leven, een doel. En wat voor één? Wordt Max Verstappen dit jaar wereldkampioen Formule 1? Er wordt alweer veel geschreven over Max Verstappen. Zal hij dit jaar dan eindelijk wereldkampioen in de Formule 1 gaan worden (kom op mensen hij is 22 jaar)? De bak met onzin die erover wordt geschreven is werkelijk verbijsterend. Laten we weer gaan genieten van een nieuw seizoen Formule 1 en hopen op veel concurrentie voor Hamilton dit jaar. Wie weet dat McLaren ook een goede stap heeft gemaakt in de winter, zodat Norris en Sainz het de top net even iets lastiger kunnen gaan maken.


Natuurlijk gun ik Max de wereldtitel, maar het is afhankelijk van zoveel factoren. Alles moet op zijn plek vallen om er kans op te maken. Aan Max zal het zeker niet liggen!


Wij tellen onrustig af naar het moment dat in Australië de lampen uitgaan. De start van hopelijk een geweldig seizoen van Formule 1 met veel actie op de baan.
22 keer bekeken

VA-Marieke

Virtual Assistent

Marieke ten Donkelaar

0621577592

Goede herder 8

1251 SN Laren nh

KVK: 75082780
BTW:NL001903556B15 

VaMarieke@gmail.com

© 2020 door Marieke ten Donkelaar.